• Булчински гребен за коса с кристали и перли Сваровски и розички в бяло модел Roses and Gold by Rosie

Елегантен гребен за официална прическа с кристали Сваровски, перли и розички

Нежен дизайнерски гребен за украса на официална прическа с перли и кристали Сваровски и акрилни елементи. Модела може да бъде изработен и в цвят слонова кост, както и към него може да поръчате гривна, колие или колан със същите мотиви.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат, ръчна изработка, което прави точното 100% повторение невъзможно.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Булчински гребен за коса с кристали и перли Сваровски и розички в бяло модел Roses and Gold by Rosie

  • Код на продукта: Гребен за коса Roses and Gold
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 41.00лв


Възможни варианти


Тагове: гребен- аксесоар за коса в златно, гребен за абитуриентка в златно, прическа абитуриентка, гребен- украса за коса, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept, златен гребен украса

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!