• Нежна Булчинска кристална диадема Pure Crystal Gold by Rosie

Изящна диадема от финни кристали и позлатена бижутерска тел , част от колекция Rose Wedding Unique by Rosie

Диадемата е на мека основа и това я прави подходяща за комбинация с воал или за самостоятелна украса. Може да се връзва по класическия начин с панделка отзад, или да се закрепва с фуркети или фиби.

По ваше желание към нея можем да изработим бижута в същия стил или да я направим с комбинация от перли и кристали или да сменим цвета на бижутерската тел. Част от сватбената колекция на Atelier Roses and Crystals

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат, ръчна изработка, което прави точното 100 % повторение невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Нежна Булчинска кристална диадема Pure Crystal Gold by Rosie

  • Код на продукта: диадема за коса Pure Crystal Gold
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 63.00лв


Възможни варианти


Тагове: Дизайнерска диадема за бал, абитуриентски диадеми с кристали, кристална диадема в златно, уникални диадеми за коса, диадема Сваровски кристали, диадема в златно, абитуриентска прическа, Atelier Roses and Crystals, Rosie design, Butterfly, сватбена диадема за коса, диадема за коса за булка, булчинска диадема за коса

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!