• Елегантен дизайнерски комплект за булка колие, гривна и обици White perfection

Разкошен комплект бижута за булка от перли и кристали Сваровски от колекция Perfection by Rose Absolute

Могат прекрасно да се комбинират с нашите модели сватбени корони, тиари, диадеми и аксесоари за коса

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Елегантен дизайнерски комплект за булка колие, гривна и обици White perfection

  • Код на продукта: булчински комплект White Perfection
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 86.00лв


Възможни варианти


Тагове: дизайнерски бижута булка, булчински бижута с перли, уникален комплект колие гривна обици, сватбени бижута, бижута сваровски кристали, дизайнерско колие, гривна за булка, обици за булка, обици кристали и перли, колие кристали и перли, кристална гривна с перли

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!