• Комплект дизайнерска корона с черни кристали Сваровски и обици модел Absolute Black Rose 2 by Rosie

Красива черна дизайнерска корона уникален модел за бал и официални поводи от колекцията на Atelier Roses and Crystals

Уникална дизайнерска тиара с кристали Сваровски и инкрустирани черни кристали от последната колекция на Atelier Roses and Crystals. Комплект с красиви дълги обици. Модела е подходящ за бал, сватба, сцена, фотосесия, конкурси и други специални събития.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Комплект дизайнерска корона с черни кристали Сваровски и обици модел Absolute Black Rose 2 by Rosie

  • Код на продукта: тиара за коса и обици Absolute Black Rose 2 by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 76.00лв


Възможни варианти


Тагове: корони за глава, корони за коса, корони за прически, корона за прически, корони за коса цени, корона за коса, корона за коса цени, корона за глава, корона за глава цена, тиара за коса, тиара за коса Online, тиари за коса, луксозни аксесоари за коса, ръчно изработени аксесоари за коса, аксесоари за коса, аксесоари за коса онлайн, тиари за бал, тиара за бал, абитуриентски аксесоари за коса, аксесоари за коса за бал, корона за бал, корона за абитуриентски бал, корона за абитуриентка, корона за коса в черно, черна корона за коса

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!