• Комплект сватбен гребен - бижу за коса и обици серия White Bouquet

Елегантен комплект от гребен от кристали и перли и висящи обици

По ваше желание дължината на обиците може да бъде различна. Дизайнерски аксесоар за вашата празнична прическа.  Всяко наше бижу може да бъде изработено в различни цветове кристали, както и с различен цвят основа и бижутерска тел, така че да бъдат максимално съобразени с вашата официална визия. Може да комбинирате този гребен с гривна, колие или обици, които да изпълним от същите материали, за да имате един наистина уникален дизайнерски комплект за своя празник.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Комплект сватбен гребен - бижу за коса и обици серия White Bouquet

  • Код на продукта: сватбен гребен- украса за коса и обици White Bouquet
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 47.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Дизайнерски сватбени обици - White Winter

Дизайнерски сватбени обици - White Winter

Елегантни handmade булчински обици от перли и кристали Сваровски Ако ви предстои сватба, бал или ..

14.00лв

Тагове: Дизайнерски кристален гребен- украса, гребен аксесоар за булка, булчински кристален гребен, сватбен гребен- бижу, кристални сватбени украси, украса за коса, аксесоари за коса, сватбена прическа, гребен кристали сваровски, Сватбен гребен с перли, украса за коса бели перли, дизайнерски гребен- украса с перли

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!