• Кристална дизайнерска диадема- украса за коса Silver Sparks

Нежна сватбена диадема с бижутерска тел и кристали, която може да се комбинира с воал или да се носи самостоятелно

Диадемата не е на твърда основа, което дава възможност да се носи вързана с панделка, да се закрепя с фуркети, да се сложи около кок, или даже да се носи обърната с по-широката част отзад на главата. По ваше желание към нея можем да изработим бижута в същия стил или да я направим с комбинация от перли и кристали или да сменим цвета на бижутерската тел. Част ост сватбената колекция на Atelier Roses and Crystals

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат, ръчна изработка, което прави точното 100 % повторение невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Кристална дизайнерска диадема- украса за коса Silver Sparks

  • Код на продукта: диадема за коса Silver Sparks
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 61.00лв


Възможни варианти


Тагове: Дизайнерска диадема за бал, абитуриентски диадеми с кристали, кристална бяла диадема, уникални диадеми за коса, диадема Сваровски кристали, диадема в бяло, абитуриентска прическа, Atelier Roses and Crystals, Rosie design,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!