• Кристална розова диадема за коса за сватба и бал Pink Rose

Единичен модел от първокласни кристали в цвета на розовия сапфир.

Красиво допълнение към вашата сватбена или абитуриентска прическа.

Короните и диадемите на Atelier са уникални модели и след изчерпването на това бижу за коса може да направим за вас нещо в подобен стил, но не и абсолютно същото. Купувайки наш уникат, вие единствени ще притежавате такова бижу.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Кристална розова диадема за коса за сватба и бал Pink Rose

  • Код на продукта: диадема за коса в розово - Pink Rose
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 45.00лв


Възможни варианти


Тагове: Уникална кристална диадема, дизайнерска диадема, диадема с розови кристали, кристална диадема за бал, абитуриентски тоалет розово, дизайнерска диадема с кристали, Rosie Design, Atelier Roses and crystals,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!