Hand Made, original design by Rosie Concept

 Тази украса за коса от Swarovski кристали е изключително подходяща както за сватба и бал, така и за вашата лятна визия. Може да се носи като диадема или нежно увита около кок, пусната асиметрично или над челото. Избора на прическа е изцяло ваш. Може да бъде изработена от над 40 цвята перли или друг цвят бижутерска тел, по желание към нея може да направим и обици, гривна или колие в същия стил, или да я направим по-дълга, като всеки допълнителен сантиметър е на цена 1.20лв.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Кристална Украса за коса Light crystals -30 см

  • Код на продукта: украса за коса в бяло Light crystals
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 57.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Кристална украса за коса розово и бяло- Rose Garden - къса

Кристална украса за коса розово и бяло- Rose Garden - къса

Нежна дизайнерска украса за коса от перли и кристали в бяло и розово за вашата абитуриентка или булч..

40.00лв

Тагове: дизайнерска украса за къса коса hair vine, цветна украса за коса с перли и кристали hair vine, hair vine за цветна прическа, цветен hair vine за коса с кристали, цветен hair vine за плитка с перли и кристали, украса в бяло за булчинска коса, абитуриентска прическа украса, кристална украса за кок, кристална украса за плитка, hand made, ръчна изработка, Украса за коса бяло, диадема бели кристали, hand made бижу за коса, абитуриентска украся за коса бяло

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!