• Луксозен булчински гребен- аксесоар за коса White Flower

Елегантно бижу за вашата сватбена прическа - нежен гребен от перли и Кристали Сваровски на Atelier Roses and Crystals

Този нежен модел може да бъде изработен както от бели перли, така и от перли в цвят слонова кост, както и от естествени перлиВсяко наше бижу може да бъде изработено в различни цветове кристали, както и с различен цвят основа и бижутерска тел, така че да бъдат максимално съобразени с вашата официална визия. Може да комбинирате този гребен с гривна, колие или обици, които да изпълним от същите материали, за да имате един наистина уникален дизайнерски комплект за своя празник.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Луксозен булчински гребен- аксесоар за коса White Flower

  • Код на продукта: сватбен гребен- украса за коса White Flower
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 30.00лв


Възможни варианти


Тагове: Дизайнерски кристален гребен- украса, гребен аксесоар за булка, булчински кристален гребен, сватбен гребен- бижу, кристални сватбени украси, украса за коса, аксесоари за коса, сватбена прическа, гребен кристали сваровски, Сватбен гребен с перли, украса за коса бели перли, дизайнерски гребен- украса с перли

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!