• Нежна дизайнерска тиара с бели перли и кристали Winter Queen by Rosie

Уникален модел ръчно изработена булчинска корона от бели перли и кристали Сваровски

Всяка наша корона се прави при поръчка и може да изберете цвета на кристалите и перлите, както и цвета на бижутерската тел и основата. Модела стои красиво както с воал, така и без. Към него може да ви изработим и обици, гривна, колие , кристален колан, жартиер или други аксесоари - разгледайте категорията ни с бижута, за да си изберете вариант подходящ за вас. Уникат- абсолютно точното повторение е невъзможно

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Нежна дизайнерска тиара с бели перли и кристали Winter Queen by Rosie

  • Код на продукта: корона Winter Queen
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 80.00лв


Възможни варианти


Тагове: Булчинска дизайнерска корона, тиара с перли, сватбена тиара с кристали, корона булка перли и кристали, сватбени корони- уникати, сватбена корона, корони за коса, перлени корони за коса, корони в бяло, Roses and Crystals, Rosie Concept, Rosie дизайнер

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!