• Мека дизайнерска диадема с перли и кристали Сваровски в кафяво Brown and Gold by Rosie

Диадема за официална прическа за бал и официални поводи с перли и кристали в кафяво

Интересна и красива дизайнерска диадема в кафявата гама. Стъклени перли, метални ръчно изработени розички и блестящи кристали оформят едно красиво бижу за вашата прическа. Меката основа дава възможност да носите диадемата както като класическа диадема, така и по средата на челото или като мини тиара отгоре върху косата. Може да я омотаете около кок или да я прикрепите надолу по дължината на плитка. Може да я завържете под косата с панделка или да я прикрепите с фиби и фуркети- избора на прическа е изцяло ваш. Цвета на кристалите и перлите, както и на бижутерската тел може да бъде сменен, за да пасва на вашия тоалет. Възможно е да я комбинирате с бижутата от същата серия, за да имате комплект към диадемата.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно


Мека дизайнерска диадема с перли и кристали Сваровски в кафяво Brown and Gold by Rosie

  • Код на продукта: диадема закоса в кафяво Brown and Gold by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 49.00лв


Възможни варианти


Тагове: диадеми за коса, диадеми с камъни, диадема с перли и панделка, дизайнерски диадеми, уникални диадеми, цветна диадема, диадема абитуриентка, прическа за бал, прическа за абитуриентски бал, официални диадеми, вечерни диадеми, диадема цена, кристална диадема, диадема в кафяво,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!