Често задавани въпроси

Как да избера корона, диадема или украса за коса, която най- добре да подхожда на моята прическа и тоалет?

Нашите аксесоари са изработени с бижутерска тел, перли и кристали и основа за закрепване (фиби, фуркети, гребени, твърда основа за корона и др.). Дизайнерите ни съветват ако искате гребена или фуркета за коса да се слее с прическата ви да поръчате основата и бижутерската тел в цвят близък до косата ви (черно за брюнетки), златно или сребърно за блондинки или цветни коси. Изключение правят короните и меките диадеми, както и украсите за коса, защото при тях цвета на бужутерската тел е основна за изгледа на бижуто, тогава е добре цвета да отговаря на перлите и кристалите на самото бижу. За булките препоръчваме перли и кристали в бяло и тел в сребристо за бели рокли и перли в слонова кост и златиста тел за рокли в слонова кост. Възможно е също да съобразите цвета на бижутерската тел с цвета на сватбения пръстен.

Искам да поръчам ваш модел, но в други цветове - възможно ли е и как да го уточня?

Повечето от нашите модели могат да се поръчат в огромно разнообразие от цветове. Имайте предвид обаче, че ако поръчате гребен или фуркети с бижутерска тел цвят розово злато, основата им (самия фуркет или гребен) ще бъде бяло или златисто, защото не разполагаме с основи розово злато. Това не е проблем, защото самата основа се крие в косата и не се вижда. Някои от нашите модели в самото описание съдържат възможните цветове за изработка - в тях сме използвали кристали с по - странни форми от които нямаме наличност в много цветове. Моделите с акрилни елементи също имат по - ограничени варианти за избор на цвят. При всички положения след поръчката ние ще се свържем с вас, за да уточним подробностите за цвят бижутерска тел и цвят перли или кристали.

Как да съм сигурна, че цвета на тоалета ми ще е същия като аксесоарите които ще ми изработите?

Единствения начин да се доближим максимално до цвета на вашия тоалет е да ни изпратите снимка. Ние ще я прегледаме на няколко устройства, за да избегнем цветови разлики от екраните и ще подберем най - близкия цвят до вашия тоалет. В работата си сме се сблъсквали с описания на цветове като "Капучино с повече мляко", "пудра" или "сняг на слънце" - сами разбирате, че тези описания не ни дават изобщо ясна представа за търсения от вас цвят, затова предпочитаме да видим тоалета или поне мостра от плата.

Искам да уточня поръчката лично или да направите уникален модел за мен - как да стане това?

В сайта ни има опция да си запазите час при дизайнер, а ако искате да спестите пари и време може да ни пишете с уточнение на вашата идея, да пратите снимки на дрехата, а когато се свържем с вас ще уточним и други подробности като дължина на украсата или височина на короната която желаете.

Събитието ми е скоро, можете ли да ми изработите бижу или украса за един ден?

Всички наши модели имат опции за изработка - стандартна, бърза или експресна. Последните две опции добавят допълнителна сума към цената на бижуто ви, защото изискват допълнително натоварване на нашите дизайнери. Имайте предвид при поръчката си, че освен срок на изработка е нужен и срок за изпращане и получаване, който зависи от работното време и почивните дни на Еконт. За някои модели корони, колани и дълги украси нямаме експресна изработка, защото моделите не могат да бъдат завършени за един ден. В натоварения сезон между април и август е възможно да отказваме експресна изработка, защото сме затрупани от поръчки, затова ви съветваме за да спестите време и пари, поръчайте своето бижу или украса за коса по - рано.

Възможно ли е да взема своята поръчка лично от вашия офис?

Не е възможно. Като онлайн магазин предлагаме само един вид разплащане с нас - през Еконт, затова не може да вземете своята поръчка лично, освен ако не преведете парите по Еконт предварително.

Трудно ми е да поръчам през сайта, мога ли да го направя по телефон?

Ако искате да поръчате по телефона, моля внимателно запомнете точното име и цена на желания от вас продукт, както и опциите които ще искате като изработка и цвят. Възможно е колегите ни да не могат да запишат вашата поръчка в момента, но ще ви се обадят при първа възможност за уточнение. Ако искате различен цвят от този на модела в сайта ще е добре да се свържете с нас по фейсбук, вайбър или по пощата, за да ни изпратите снимка на тоалета.

Искам да поръчам бижу или корона за сцена, за дете или за друг специфичен случай - възможно ли е да ми изработите нещо различно?

Нашите дизайнери имат опит с бижута, корони и аксесоари за балет, сцена или танци, както и с бижута за деца. Моля в полето "Коментар" към поръчката да впишете за какво искате короната или украсата за коса и ние ще се свържем с вас, за да уточним евентуални промени по модела, които ще го направят лек и подходящ за танци. При поръчка за малко дете, моля пишете обиколката на главата или желаната от вас дължина на украсата за коса, за да сме сигурни, че ще пасне идеално на вашето дете.

Търся украса за коса или корона за сватбата си - как да съм сигурна, че ще подхожда на роклята ми?

Предлагаме три цвята перли за сватбени гребени, корони и украси за коса - снежно бяло, слонова кост и екрю. Кристалите за сватбени украси са прозрачни, прозрачни с АБ ефект и слонова кост. Вариантите бижутерска тел са цвят сребристо, златно или розово злато. За бели рокли и воали препоръчваме комбинацията от бели перли, прозрачни кристали и сребриста бижутерска тел, за рокли и воали цвят слонова кост препоръчваме перли в този цвят, кристали с АБ ефект или слонова кост и златиста бижутерска тел. Разбира се ако искате вашите аксесоари да са по - изпъкващи, може да комбинирате перли и кристали и в бяло и в слонова кост. Някои булки съобразяват цвета на бижутерската тел с цвета на брачната халка или или на косата си. Ако сватбата ви има определен цветови акцент като розово или синьо, имаме модели в които освен бяло имаме и леки цветни нюанси, които можем да направим в тона на вашата сватба.

Абитуриентския ми тоалет е в няколко цвята, може ли и бижутата и украсата за коса да са такива?

Разбира се, само изпратете снимка на вашия тоалет и уточнете кой модел сте си харесали и ще изработим вашите аксесоари в цветовете на вашата рокля или костюм.

Освен бижута, корони и украси за коса изработвате ли и други сватбени и абитуриентски аксесоари от кристали?

Разбира се - правим бутониери за младоженеца, Кума и шаферите, гривни за шаферки, кристални букети за Булката, букети от изкуствени цветя с украси от перли и кристали и кристални жартиери. Изработваме и брошки за украса на обувки и чанти. Ако имате подобни желания се свържете с нас по фейсбук или ни пишете и ще уточним вашите идеи.

Модела който си харесвам е само от перли, а аз искам да бъде от кристали - възможно ли е да го направите?

Няма проблем - възможна е малка разлика в цената, но може всеки модел да бъде изработен само от перли, само от кристали или от комбинацията между тях.

Харесвам си модел от категорията "Bespoke Collection by Atelier Roses and Crystals", но той няма цена - възможно ли е да го поръчам?

Категорията "Bespoke Collection by Atelier Roses and Crystals" представя наши модели, които сме правили по поръчка на клиент, или за дизайнерско ревю и са вече продадени. Възможно е да ви изработим нещо в същия стил, или подобно, но точно същия модел за съжаление няма да ви направим, защото сме поели ангажимент пред клиента неговата корона или украса да е уникат, или бижуто е правено от материали с които в момента не разполагаме. Моделите в тази категория са като ретроспекция на нашата работа, а и ви дават възможност да вземете идеи, които да направим по нов начин специално за вас.
Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!