Условия за ползване

Всички поръчки и закупени услуги и стоки през този уебсайт подлежат на допуописаните условия за ползване. Условията може да бъдат периодично променяни, като това не изисква да даваме предварително уведомяване за направените промени.


Този уебсайт е собственост на RosieConcept. Всички поръчки и закупени услуги и стоки през този сайт подлежат на следните условия:


- RosieConcept.com запазва правото си да поправя неточности, променя и допълва информацията в уебсайта, включително цени и наличност на продукти, без предварително предупреждение. Всички цени в сайта са в Български левове и в същата валута ще бъде правено всяко заплащане към нас. Цените включват ДДС.


-Всички бижута в сайта ни са ръчна изработка и отнемат време, по тази причина в опциите за поръчка имаме Стандартна и Експресна Изработка, но трябва да имате предвид, че в по-натоварения сезон тези срокове могат да бъдат удължени. Ако спешно се нуждаете от бижу или аксесоар, а ние сме заети може да разгледате категорията Бижута в Наличност - това са бройки създадени от Рози за колекциите и и те могат да бъдат изпратени още същия или най- късно следващия работен ден, зависи от времето на поръчката ви.

-Цените в сайта ни може да бъдат променени ако вие искате промяна на модела бижу или на материалите за него. За тази промяна ние ще ви уведомим преди да започнем работа по вашата поръчка.


- Личните консултации за избор на бижу в наличност се таксуват на цена от 20 лв/час. Запазваме правото си да поискаме вашите данни за плащане като част от политиката ни за записване. Целта на това е да може заплащането да стане предварително- възможно е заплатите по банков път или с наложен платеж по Еконт или по друг удобен за вас начин, който може да уговорите с нас. 


- Ако се интересувате от изработката на изцяло нов модел бижу, който не присъства в колекцията на Rosie, вие можете да уговорите лична среща със самата нея на цена от 35 лв на час. 


- Ако решите, че искате да отмените или отложите вече уговорена лична среща, нашите условия за записване изискват вие да дадете предупреждение за това поне 48 часа преди уговорения час на срещата. Целта на това е да можем да отделим на друг времето, което бихме отделили за вашата среща. Също така, това ви гарантира че ние няма да ви наложим такса за това, че сте отменили срещата си прекалено късно или не сте дошли. Ако не присъствате на уговорена среща, запазваме правото си да не възстановим сумата, която сте платили.


- Ако по време на консултацията вие искате да поръчате бижу, Rosie ще ви даде цена. Ако решите, че искате да поръчате бижуто сте длъжни да оставите 50% от неговата стойност като капаро (то не се възстановява), за да можем да започнем работа по вашето бижу. Остатъка от парите заплащате при получаване на бижуто. Вие НЕ получавате парите си обратно ако просто размислите и решите, че вече не искате бижуто.

- Ако закупите или поръчате бижу по време на лична консултация от цената му ще приспаднем 50% от сумата за консултация.

- Желателно е преди консултация за нов модел по ваше желание да прегледате моделите ни, за да имаме ориентир от каква идея да тръгнем


- Молим да бъдете внимателни, тъй като нашите бижута са дизайнерски и ръчно изработени. Не ви връщаме парите ако размислите дали искате някое от бижутата.


-Ако искате да върнете бижу, защото смятате, че е повредено или има дефекти, Rosie ще поиска да върнете бижуто (за ваша сметка), за да установи дали проблема е възникнал в процеса на изработка. Ако бъде установено, че дефекта е грешка при изработването на бижуто, Rosie ще ви върне парите за бижуто или ще го поправи или замени. Ако Rosie установи, че забележката по бижуто е причинена от страната на клиента, няма да бъдат върнати пари. При такова положение, клиента има правото да поиска Rosie да поправи бижуто, но ще трябва да заплати тази услуга. Ако по нашите условия клиент има правото да му бъдат възстановени парите, то това ще стане до 14 работни дни след като бъде установена причината за повредата.

- В името на добрата хигиена и за вашата безопасност, ние не приемаме върнати обици, нито възстановяваме пари за тях.


- Молим да разберете, че цветовете са различни на различните компютърни екрани. Стараем се в нашия уебсайт да представим възможно най-точно реалните цветове, но не поемаме никаква отговорност ако поръчате грешно бижу или грешен цвят заради разлика в цветовете на монитор.


-Rosie запазва правото си да ограничи броят на артикулите, които вие, вашето семейство или всяко друго лице може да закупи.

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!