Консултация с наш дизайнер

Условия за Лична Консултация

- Личните консултации за избор на бижу в наличност се таксуват на цена от 20 лв/час. Запазваме правото си да поискаме вашите данни за плащане като част от политиката ни за записване. Целта на това е да може заплащането да стане предварително- възможно е заплатите по банков път или с наложен платеж по Еконт или по друг удобен за вас начин, който може да уговорите с нас. 


- Ако се интересувате от изработката на изцяло нов модел бижу, който не присъства в колекцията на Rosie, вие можете да уговорите лична среща със самата нея на цена от 35 лв на час. 


- Ако решите, че искате да отмените или отложите вече уговорена лична среща, нашите условия за записване изискват вие да дадете предупреждение за това поне 48 часа преди уговорения час на срещата. Целта на това е да можем да отделим на друг времето, което бихме отделили за вашата среща. Също така, това ви гарантира че ние няма да ви наложим такса за това, че сте отменили срещата си прекалено късно или не сте дошли. Ако не присъствате на уговорена среща, запазваме правото си да не възстановим сумата, която сте платили.


- Ако по време на консултацията вие искате да поръчате бижу, Rosie ще ви даде цена. Ако решите, че искате да поръчате бижуто сте длъжни да оставите 50% от неговата стойност като капаро (то не се възстановява), за да можем да започнем работа по вашето бижу. Остатъка от парите заплащате при получаване на бижуто. Вие НЕ получавате парите си обратно ако просто размислите и решите, че вече не искате бижуто.

- Ако закупите или поръчате бижу по време на лична консултация от цената му ще приспаднем 50% от сумата за консултация.

- Желателно е преди консултация за нов модел по ваше желание да прегледате моделите ни, за да имаме ориентир от каква идея да тръгнем 


Записване на час за консултация с дизайнер
Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!