• Бутиков комплект Дизайнерска диадема и дълги обици Sapphire Rose by Rosie Design

Atelier Roses and Crystals ви представя уникалния комплект от кристална диадема и дълги обици в цвят син Сапфир на Rosie Design

С този комплект ще бъдете неотразима на вашия бал , рожден ден, както и при всеки официален повод. Диадемата е подходяща и за клубна и парти визия.Короните и диадемите на Ателието са единични модели и след изчерпаването на тзои модел може да направим за вас нещо в подобен стил, но не и същия . Купувайки наш уникат вие единствени ще притежавате такова бижу.

 
Дизайнерски модел Handmade  - абсолютно точното повторение е невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Бутиков комплект Дизайнерска диадема и дълги обици Sapphire Rose by Rosie Design

  • Код на продукта: диадема за коса и обици Sapphire Rose
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Тагове: Дизайнерска диадема тъмно синьо, сапфирено синя кристална диадема, диадема и обици за бал тъмно синьо, абитуриентски аксесоари тъмно синьо, сапфирено сини бижута, Atelier Roses and Crystals, Rosie Design

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!