Единичен бутиков модел на Atelier Roses and Crystals - ефектна диадема от първокласни тъмносини кристали в обков

Диадемата е подходяща за абитуриентски бал, парти  лятната ви визия, а защо не и за сватба ( нещо старо, нещо ново, нещо назаем и НЕЩО СИНЬО)

Короните и диадемите на Atelier са уникални модели и след изчерпването на това бижу за коса. Може да направим за вас нещо в подобен стил, но не и абсолютно същото. Купувайки наш уникат, вие единствени ще притежавате такова бижу.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска диадема в тъмно синьо - Royal Blue Rose

  • Код на продукта: диадема за коса с кристали в синьоRoyal Blue Rose
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Свързани продукти

Уникална дизайнерска диадема с многоцветни кристали с ефект турмалин Color Rose

Уникална дизайнерска диадема с многоцветни кристали с ефект турмалин Color Rose

Изключително ефектна дизайнерска диадема с разноцветни кристали, наподобяващи скъпоценния камък турм..

58.00лв

Тагове: Уникална кристална диадема, дизайнерска диадема, диадема сини кристали, кристална диадема за бал, абитуриентски тоалет синьо, дизайнерска диадема сини кристали, Rosie Design, Atelier Roses and crystals

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!