Ефектна и висока корона от Кристали Сваровски за абитуриентски бал, сватба, конкурс за красота и други поводи. Единичен модел на Atelier Roses and Crystals

Представяме ви уникален модел дизайнерска корона за коса в нежно лунно- розово. Големи ефектни кристали и нежна форма правят това бижу за коса запомнящо се. Много подходящо и за фотосесии, сцена и парти. Короната е част от колекцията на Atelier Roses and Crystals "Roses" by Rosie Concept. По ваше желание може да комбинираме короната с дълги кристални обици, колие и гривна в същия цвят. Дизайнерката ни предлага и поръчкова изработка за официални чанти тип клъч с кристали в този стил . Бъдете истинска кралица на вашия празник с нашите дизайнерски корони !

Короните и диадемите на Atelier Roses and Crystals са единични модели и след изчерпаването на този модел може да направим за вас нещо в подобен стил, но не и същия. Купувайки наш уникат вие единствени ще притежавате такова бижу.

Короните и бижутата за коса се предлагат само в Rosesandcrystals.com и Absoluterose.com. Короните и тиарите от тази серия са единични бройки и никой освен вас няма да притежава такава корона.

 
Дизайнерски модел Handmade  - абсолютно точното повторение е невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска кристална тиара в розово Absolute Moon Rose

  • Код на продукта: корона за коса Absolute Moon R|ose
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Свързани продукти

Комплект булчински украси за коса на фуркети серия Moon Stone by Rosie Concept

Комплект булчински украси за коса на фуркети серия Moon Stone by Rosie Concept

Комплект от 3 дизайнерски фуркети за коса с кристали Сваровски и лунен камък за булки и абитуриентки..

60.00лв

Тагове: Корона с кристали, тиара с кристали, дизайнерска корона с кристали, уникална тиара с кристали, корона с кристали цена, кристална корона, Roses and Crystals, Rosie, Atelier Roses and Crystals, Rosie Concept, колекция корони,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!