Великолепен комплект дизайнерска корона и обици в златно и тъмно синьо в изключително елегантен и фин стил подходяща за абитуриентски бал, сватба, годеж, парти, конкурс и други официални поводи

 Единичен модел от колекция Hermitage by Rosie Concept design Studio.

Купувайки модел от тази серия вие ще бъдете единствен притежател на този модел корона. При изчерването на модела може да се свържете през контактната ни форма с дизайнерката, за да ви изработи нещо в същия стил. Комплекта пристига при вас със сертификат за уникат и красива дизайнерска кутия и това го прави и разкошен подарък за любимата жена. Всяка жена е кралица, а всяка кралица има нужда от корона .

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Комплект Уникална дизайнерска корона и обици в луксозна кутия Hermitage Gold Sapphire by Rosie Design

  • Код на продукта: тиара за коса и обици Hermitage Gold Sapphire
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Тагове: дизайнерска златна корона, тиара за бал в златно и тъмно синьо, корони тъмно синьо, тиара кралско синьо, бижу за коса тъмно синьо, абитуриентски тоалет в тъмно синьо, корона златно и синьо, Atelier Roses and Crystals, Rosie Concept design studio, Rosie дизайнерски модели корони, Комплект корона и обици в златно и синьо, дизайнерска тиара и обици,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!