Луксозна бутикова корона за коса с кристали в златно с тъмно сини кристали подходяща за абитуриентски бал, рожден ден, парти и други официални поводи

Част от колекция Hermitage by Rosie Concept. Препоръчваме ви комплекта с обици който е великолепен за подарък, защото идва и в луксозна подаръчна кутия. Тази серия е само от уникати- моделите нямат опции за изработка от други материали или цевтове, както и купувайки продукт от серията имате гаранция, че вие единствени притежавате този модел.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Кристална тиара за коса в златно и тъмно синьо Hermitage Gold Sapphire

  • Код на продукта: тиара за коса Hermitage Gold Sapphire
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Тагове: дизайнерска златна корона, тиара за бал в златно и тъмно синьо, корони тъмно синьо, тиара кралско синьо, бижу за коса тъмно синьо, абитуриентски тоалет в тъмно синьо, корона златно и синьо, Atelier Roses and Crystals, Rosie Concept design studio, Rosie дизайнерски модели корони

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!