• Уникална Корона за Бал и Парти черни кристали Absolute Black Queen

Atelier Roses and Crystals представя уникалния си модел корона от черни кристали

. Модела е на дизайнерката Rosie. Всички продукти в тази категория са единични бройки и след изчерпването им може да направим за вас нещо подобно по стил, но не и абсолютно същото.

Дизайнерски модел Handmade  - абсолютно точното повторение е невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Уникална Корона за Бал и Парти черни кристали Absolute Black Queen

  • Код на продукта: корона за бал Absolute Black Queen
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Тагове: Корона черни кристали, черка кристална корона за бал, кристална корона в черно, черна тиара, официална тиара в черно, бижута за коса черни кристали, Atelier Roses and Crystals, Rosie Design

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!