• Булчинска дизайнерска диадема с перли и кристали Perfect White

Красива и ефектна сватбена диадема която нежно стои както върху воал, така и като основна украса за коса

Подходяща за официални събития, но и за вашата лятна визия. Част от колекция Perfection by Rosie Concept. Може да се комбинира с останалите бижута от колекцията , но можете спокойно да изберете и други от нашите модели обици, гривни иколиета , които е изработим от същите материали, за да получите красив уникален комплект. Всички модели са бутикови и е невъзможно абсолютно точното им копиране, така че всяко наше бижу е уникат създаден специално за вас

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Булчинска дизайнерска диадема с перли и кристали Perfect White

  • Код на продукта: Диадема Perfect White
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 88.00лв


Възможни варианти


Тагове: Сватбена диадема, булчинска диадема, кристална диадема сватба, перлена диадема за булка, булчинска украса за коса, , бижута с перли, Roses and Crystals, Rosie

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!