Къса черна воалетка "Bird cage" с панделка

Подходяща за официални поводи. Закрепва се с черно гребенче. Може да се носи асиметрично или по средата над лицето. Срока за изработка е 7 работни дни. Ако желаете бърза поръчка изберете тази опция на продукта

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно


Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Черна воалетка за официални поводи с панделка, закрепване с гребенче

  • Код на продукта: воалетка Bird Cage
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 76.00лв


Възможни варианти


Тагове: воалетка цена, воалетка купи, воалетка за официални поводи, официална воалетка, дизайнерска воалетка, воалетка за официални случаи, черно

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!