• Дизайнерска булчинска диадема Сваровски кристали Angel bliss

Изключително нежна дизайнерска кристална диадема, която може да се носи и на челото и отгоре над воала

Част от колекция Tender Roses by Rosie. Комбинация от кристали и елегантни листа в сребрист цвят

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска булчинска диадема Сваровски кристали Angel bliss

  • Код на продукта: диадема за коса angel bliss
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00лв


Възможни варианти


Тагове: официална диадема с кристали, дизайнерска диадема, бижу за коса, кристална диадема, уникална диадема, абитуриентска прическа, официална диадема розови кристали, Rosie, Roses and Crystals,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!