Уникална дизайнерска диадема с кристали Сваровски в розово и естествени перли Bloom of Pearls and Flowers by Rosie

Нежна и елегантна мека диадема за украса на сватбена или абитуриентска прическа с естествени речни перли и кристали Сваровски в светло розово и нежно прасковено. Модела е по дизайн на Atelier Roses and Crystals. Към него може да изработим обици, гривна, колие, колие за гръб, колан, фуркети или пръстен в същия стил.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска диадема с кристали Сваровски и естествени перли Bloom of Pearls and Flowers by Rosie

  • Код на продукта: диадема закоса в розово Bloom of Pearls and Flowers by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 104.00лв


Възможни варианти


Тагове: диадеми за коса, диадеми с камъни, диадема с перли и панделка, дизайнерски диадеми, уникални диадеми, цветна диадема, диадема абитуриентка, прическа за бал, прическа за абитуриентски бал, официални диадеми, вечерни диадеми, диадема цена, кристална диадема, диадема в розово,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!