Нежна кристална лилава диадема за официално и ежвдневно облекло Amethyst and Violet

Дизайнерска кристална диадема за коса с кристали Сваровски в лилаво и виолетово. Моделът е много нежен и дискретен и може да се носи както за официални случаи като сватбаи бал, така и за бизнес срещи или ежедневно. Диадемата може да бъде изпълнена в различни цветови комбинации, както и към нея да поръчате гривна, колие или обици в същия стил и цвят. Може да се носи и от деца над 6 годишна възраст.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Автоврски уникат - 100% точното повторнеие е невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска диадема с кристали Сваровски в лилаво Amethyst and Violet by Rosie

  • Код на продукта: диадема за коса Amethyst and Violet by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Дизайнерски кристални обици с кристали Сваровски в лилаво серия Tender Verbena by Rosie

Дизайнерски кристални обици с кристали Сваровски в лилаво серия Tender Verbena by Rosie

Елегантни уникални обици за официални поводи в лилавоНежни висящи кристални обици в лилавата гама. М..

40.00лв

Тагове: Уникална кристална диадема, дизайнерска диадема, диадема с кристали, кристална диадема за бал, абитуриентски тоалет, дизайнерска диадема с кристали, Rosie Design, Atelier Roses and crystals, официална диадема, кристална диадема, диадема в лилаво, диадема виолетово, Сваровски кристали лилаво, диадеми, украса за коса лилаво

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!