• Дизайнерски обици за булка - White Bride

Стилни handmade обици за булка- от перли и кристали Сваровски

Ако ви предстои сватба, бал или друго официално събитие, то ние ви предлагаме да изработим специално за вас тези елегантни булчински обици

Обиците са идеално допълннение към вашия сватбен тоалет и можем да ги комбинираме с handmade корона за коса или диадема, която ще изработим от същите материали.Понеже всяко бижу се изработва по ваша поръчка може да променим дължината и обема на обиците. 

По желание, можете да изпратите на пощата ни или на Facebook страницата ни снимка на вашия тоалет, за да изработим обиците спрямо него. Обиците са модел на дизайнерката Rosie. Каним ви да разгледате нейния блог тук: Atelier Roses and Crystals

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерски обици за булка - White Bride

  • Код на продукта: Обици за булка - White Bride
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 33.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Дизайнеска Корона Sea Queen

Дизайнеска Корона Sea Queen

Уникален дизайнерски модел корона от Сваровски кристали с АБ ефект дизайн на Rosie by Rosie Concept ..

60.00лв

Уникален комплект булчински гребен-украса за коса и обици с перли и кристали White Bride

Уникален комплект булчински гребен-украса за коса и обици с перли и кристали White Bride

Красив комплект гребен за сватбена прическа и висящи обици от перли и кристали По ваше желание дъ..

80.00лв

Тагове: Сватбени кристални обици, перлени обици булка, булчински обици, дизайнерски обици булка, висящи булчински обици, луксозни сватбени обици, Roses and Crystals

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!