• Дизайнерски сватбени обици - White Winter

Елегантни handmade булчински обици от перли и кристали Сваровски

Ако ви предстои сватба, бал или друго официално събитие, то ние ви предлагаме да изработим специално за вас тези елегантни сватбени обици.

По желание, можете да изпратите на пощата ни или на Facebook страницата ни снимка на вашия тоалет, за да изработим обиците спрямо него. Тук можете да намерите Facebook страницата ни- Roses and Crystals- дизайнерски бижута за коса

 Обиците са идеално допълннение към вашия сватбен тоалет и можем да ги комбинираме с ръчно изработена handmade корона за коса или диадема, която ще изработим от същите материали.Понеже всяко бижу се изработва по ваша поръчка може да променим дължината и обема на обиците. 

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерски сватбени обици - White Winter

  • Код на продукта: Сватбени обици White Winter
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 35.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Елегантен комплект дизайнерска корона и гривна от Сваровски кристали серия Goddess of Atlantis

Елегантен комплект дизайнерска корона и гривна от Сваровски кристали серия Goddess of Atlantis

Комплекта се състои от Изискана блестяща тиара и нежна гривна - подходящи аксесоари за сватба, бал и..

90.00лв

Тагове: Сватбени кристални обици, перлени обици булка, булчински обици, дизайнерски обици булка, висящи булчински обици, луксозни сватбени обици, Roses and Crystals

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!