Дизайнерска диадема в черно и червено с кристали и перли от серията Carmen by Rosie Concept

Нежна диадема за абитуриентски бал, парти и други специални поводи. Класическата комбинация от черно и червено с основа от мека сребърна бижутерска тел. Меката основа дава възможност да носите диадемата както като класическа диадема, така и по средата на челото или като мини тиара отгоре върху косата. Може да я омотаете около кок или да я прикрепите надолу по дължината на плитка. Може да я завържете под косата с панделка или да я прикрепите с фиби и фуркети- избора на прическа е изцяло ваш. Цвета на кристалите и перлите, както и на бижутерската тел може да бъде сменен, за да пасва на вашия тоалет. Възможно е да я комбинирате с бижутата от същата серия, за да имате комплект към диадемата.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат, ръчна изработка, което прави точното 100% повторение невъзможно.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Официална диадема- украса за коса с перли и кристали в черно и червено Carmen

  • Код на продукта: диадема за коса в червено Carmen
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 94.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Кристална ръчно изработена гривна в черно и червено серия Carmen

Кристална ръчно изработена гривна в черно и червено серия Carmen

Нежна абитуриентска гривна от кристали и перли в черно и червено от серия Carmen by Rosie Concept ..

20.00лв

Тагове: Сватбена диадема в червено, червена сватбена диадема с перли, булчинска диадема червено, диадема булка с перли и кристали, сватбени бижута за коса, абитуриентска диадема в червено, диадема за абитуриентки в червено, диадема за абитуриентски бал в червено, Roses and Crystals, Rosie design,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!