Нежен кристален гребен за бал и официални поводи в син цвят модел A little piece of Heaven by Rosie

Нежна украса за абитуриентска прическа от последната колекция на дизайнерско студио Atelier Roses and Crystals, наречена A little piece of Heaven by Rosie. Закрепването с гребенче е здраво и дава възможност за различни прически. При поръчката може да се промени цвета на бижутерската тел или на кристалите или да се добави допълнителен цвят. Към нея може да ви изработим и гривна, колие и обици в същия стил или да си изберете от нашите предложения за бижута и да ги направим в съшия цвят. Авторски модел- абсолютното 100 % повторение е невъзможно - така всеки клиент притежава свой уникат

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Кристален гребен украса за официална прическа с кристали Сваровски в синьо модел A little piece of Heaven by Rosie

  • Код на продукта: Гребен за коса A little piece of heaven
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Дизайнерски пръстен в синьо с кристали Сваровски A Little Piece Of Heaven by Rosie

Дизайнерски пръстен в синьо с кристали Сваровски A Little Piece Of Heaven by Rosie

Нежен пръстен ръчна изработка от серията A Little Piece Of Heaven by Atelier Roses and CrystalsУника..

33.00лв

Нежни сини кристални фуркети за коса модел A little piece of Heaven by Rosie

Нежни сини кристални фуркети за коса модел A little piece of Heaven by Rosie

Дизайнерски комплект от 3 броя фуркети в синьо от новата колекция A little piece of Heaven by Atelie..

60.00лв

Тагове: Кристален гребен- аксесоар за коса в цвят тъмно синьо, гребен за абитуриентка в цвят тъмно синьо, абитуриентски бижута сини кристали, прическа абитуриентка, кристален гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с кристали, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!