Ефектна асиметрична дизайнерска диадема с лунен камък, опал и кристали Сваровски

подходяща не само за сватба и други официални поводи, но и за летен аксесоар. Може да бъде изработена и с розов кварц, син халцедон, аметист, нефрит и планински кристал. Част от колекция Tender Roses by Rosie. Може да се носи както самостоятелно така и върху воал. Комбинира се великолепно с бижутата от тази серия,а по ваше желание може да изпълним някой от другите ни модели бижута с тези материали и да, създадем комплект.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска диадема с лунен камък, опал и кристали Сваровски Moon Rose

  • Код на продукта: диадема за коса moon rose
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 68.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Комплект булчински украси за коса на фуркети серия Moon Stone by Rosie Concept

Комплект булчински украси за коса на фуркети серия Moon Stone by Rosie Concept

Комплект от 3 дизайнерски фуркети за коса с кристали Сваровски и лунен камък за булки и абитуриентки..

60.00лв

Тагове: Диадема лунен камък, булчинска диадема лунен камък, сватбена диадема опал, бижу за коса опал и кристали, аксесоар за коса булка лунен камък, бижута лунен камък, дизайнерско бижу опал, сватбен воал, диадема воал

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!