Украса за коса с кристали Сваровски в нежно светло лилаво от серията French Lavender by Rosie Concept

Красиво и нежно гребенче с искрящи кристали Сваровски за официална прическа. Част от колекцията на дизайнерско студио Rosie Concept. Модела може да бъде изпълнен и в други цветове, или към него да ви изработим и гривна, колие, обици или други официални бижута.

Всеки наш гребен се изработва по поръчка на клиента и е възможно по ваше желание да комбинираме розовото с кристали и в друг цвят, да удължим модела, както и да го изработим и във вариант с позлатена бижутерска тел и гребен в златист цвят. Към бижуто за коса може да си поръчате и обици, гривна,колие или колие за гръб, за да имате цял комплект аксесоари. Всички модели гребени са на дизайнерката  Rosie от студио Rosie Concept  специално за Roses and Crystals.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно

Кристално гребенче украса за коса в светло лилаво от серията French Lavender by Rosie

  • Код на продукта: Гребен за коса French Lavender
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 30.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристален гребен- аксесоар за коса в лилаво, гребен за абитуриентка в лилаво, абитуриентски бижута лилави кристали, прическа абитуриентка, кристален гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с кристали, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!