• Нежен дизайнерски гребен за украса на коса с роза от сатен и мъниста Прециоза в розово модел Delicate Rose by Rosie

Абитуриентска украса за коса с мъниста Прециоза и роза от сатен в нежно розово модел Delicate Rose by Rosie

Нежен модел дизайнерско гребенче украса за коса с мъниста Прециоза и ръчно изработена роза от сатен. Подходящ аксесоар за официална прическа. Към него може да изработим и колие, колие за гръб, гривна или обици в същия стил. Модела може да бъде изпълнен и в други цветове и комбинации.

Всеки наш гребен се изработва по поръчка на клиента и е възможно по ваше желание да направим комбинация с кристали и в друг цвят, да удължим модела, както и да го изработим и във вариант с позлатена бижутерска тел и гребен в златист цвят. Към бижуто за коса може да си поръчате и обици, гривна, колие или колие за гръб, за да имате цял комплект аксесоари. Всички модели гребени са на дизайнерката Rosie от студио Rosie Concept  специално за Roses and Crystals.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно

категория: Гребени, фуркети и украси за коса с цветя и пера

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Нежен дизайнерски гребен за украса на коса с роза от сатен и мъниста Прециоза в розово модел Delicate Rose by Rosie

  • Код на продукта: гребенче за коса Delicate Rose by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 32.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристален гребен- аксесоар за коса в цвят розово, гребен за абитуриентка в розово, абитуриентски бижута с кристали, прическа абитуриентка, кристален гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с кристали, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!