Комплект 3 броя фуркети за официална прическа с кристали Сваровски серия Queen Bee by Rosie

Нежни фуркети ефектна комбинация от слънчево жълто и черно с различни размери, които позволяват украсата на косата ви да изглежда по елегантна и красива. Предлагаме ви три броя, но ако имате дълга коса на плитка или обемна прическа може да изберете комплектите ни от 5 или 7 броя.

Цената е за комплект от три броя. Различните размери на фуркетите дават възможност да се комбинират по много оригинални начини в различни официални прически.

Нашите дизайнери съветват да съобразите цвета на фуркетите с цвета на косата си, а бижутерската тел и кристалите с цвета на тоалета си. За целта можете да изпратите снимка на роклята си на нашият мейл или да изберете сами.

Независимо, че вариантите за брой на нашите комплекти са два, три ,пет или седем, винаги може да поръчате допълни бройки- достатъчно е да го отбележите в коментар. Ефектен комплект между гребенче и фуркети за много дълги коси може да намерите в нашите комплекти, както и може да комбинирате гребенчето с обици, гривна или друго наше бижу от категорията с бижута. 

Авторски модел- абсолютното 100 % повторение е невъзможно - така всеки клиент притежава свой уникат

категория: цветни дизайнерски фуркети за коса

Нежни фуркети за украса с кристали Сваровски в жълто и черно Queen Bee

  • Код на продукта: дизайнерски фуркети Queen Bee
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 35.00лв


Възможни варианти


Тагове: Дизайнерски фуркети, фуркети със жълти кристали, фиби с жълти кристали, жълти фуркети за абитуриентска прическа, жълти фиби за сватба, фуркети с кристали, кристални фиби, фуркети -украса за коса, дизайнерски фуркети цена, фиби за украса, фиби за коса, прическа булка, прическа бал, дизайнерски фуркети Rosie Concept, Roses and Crystals, Rosie, дизайнер Рози, фуркети в цвят жълто

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!