Изключително изящна диадема - украса за булчинска прическа от серията Infinity by Roses and Crystals на дизайнера Rosie

Върху сребърна бижутерска тел нежно са разположени Сваровски кристали и стъклени перли. Предлагаме и вариант с естествени перли. Можете да избирате цвета на стъклените перли между бяло и слонова кост, както и цвета на панделката . Диадемата може да се комбинира с гривна и обици от серията ни Infinity или с други наши модели, които ще изработим от същите материали. Модела е изключително подходящ за носене върху особено модерния единичен воал който пада свободно върху лицето и косата. Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Сватбена дизайнерска диадема сребро, перли и кристали модел Silver Infinity

  • Код на продукта: диадема за коса за булка Silver Infinity
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 94.00лв


Възможни варианти


Тагове: Сватбена диадема в сребърно, сребърна сватбена диадема с перли, булчинска диадема сребърно, диадема булка с перли и кристали, сватбени бижута за коса, диадеми за сватбени воали, Roses and Crystals, Rosie design,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!