Нежна украса за булка с перли и кристали

Украсата може да бъде носена асиметрично, над плитка, около кок и по друг начин, който е подходящ за вас. По ваше желание може да я изработим от друг цвят бижутерска тел, във вариант с перли в цвят снежно бяло, пудра, пепел от роза или нежно розово, както и с други цветове кристали. Може да направим за вас и гривна, обици и колие в същия стил.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Украса за булчинска прическа с перли и кристали Ivory Glam -20 см

  • Код на продукта: украса за коса в бяло Ivory Glam
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 37.00лв


Възможни варианти


Тагове: дизайнерска украса за къса коса hair vine, цветна украса за коса с перли и кристали hair vine, hair vine за цветна прическа, цветен hair vine за коса с кристали, цветен hair vine за плитка с перли и кристали, украса в бяло за булчинска коса, абитуриентска прическа украса, кристална украса за кок, кристална украса за плитка, hand made, ръчна изработка, Украса за коса бяло, диадема бели кристали, hand made бижу за коса, абитуриентска украся за коса бяло

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!