Нежна дизайнерска украса за коса от перли и кристали в бяло и тифани за вашата абитуриентска или булчинска прическа

 Изработва се при поръчка и затова можете да я поръчате с естествени перли или с тел в цвят златно, сребърно или розово злато

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Украса за коса в цвят Тифани и бяло Lilly by Rosie

  • Код на продукта: дизайнерска украса за коса цвят бяло и Тифани - Lilly by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 74.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Обици в цвят Тифани и бяло Lilly by Rosie

Обици в цвят Тифани и бяло Lilly by Rosie

Нежни обици с кристали в цвят Тифани и бяло За тези дами на които не им предстои сватба а друго с..

33.00лв

Тагове: дизайнерска украса за къса коса hair vine, цветна украса за коса с перли и кристали hair vine, hair vine за цветна прическа, цветен hair vine за коса с кристали, цветен hair vine за плитка с перли и кристали, украса в цвят тифани за булчинска коса, абитуриентска прическа украса, кристална украса за кок, кристална украса за плитка, hand made, ръчна изработка, Украса за коса цвят тифани и бяло, диадема с кристали цвят тифани, hand made бижу за коса, абитуриентска украся за коса цвят Тифани

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!