Atelier "Roses and Crystals" ви представят бутиков единичен модел комплект корона и дълги обици  by Rosie Design

Комплекта е ефектно допълнение подходящо за бал, сцена или празнично облекло. Моделите на Ателието са единични бройки, След изчерпването им може да изработим за вас нещо в същия стил,но не и абсолютно точно копие

Дизайнерски модел Handmade  - абсолютно точното повторение е невъзможно

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Уникален дизайнерски комплект Тиара и обици с тъмно зелени кристали Emerald Rose by Atelier Roses and Crystals

  • Код на продукта: корона за коса и обици Emerald Rose
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 0.00лв


Тагове: Корона кристали цвят изумруд, зелена кристална корона за бал, кристална корона в тъмно зелено, комплект корона и обици зелени кристали, зелена тиара, официална тиара в изумрудено зелено, бижута за коса зелени кристали, Atelier Roses and Crystal, Rosie Design, абитуриентски тоалет тъмно зелено

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!