• Уникално гребенче - украса за коса с пера в кралско синьо и черно Blue Bird of Paradise by Rosie

Ръчно изработен гребен с красиви пера в кралско синьо за бал и официални събития Blue Bird of Paradise by Rosie

Изключително ефектна украса за официална прическа - гребен с ефектни декоративни пера. Подходящ за сватба, бал, сцена и специални поводи. Гребена дава възможност за здраво закрепване на украсата към косата. Ако желаете друг цвят на перата, моля свържете се с нас преди да пуснете поръчката, за да уточним имаме ли търсения от вас цвят. Ръчно изработен артикул и 100 % точното изпълнение не е възможно, заради естествените материали, които имат своя специфика.

категория: кристални цветни гребенчета за коса


Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Уникално гребенче - украса за коса с пера в кралско синьо и черно Blue Bird of Paradise by Rosie

  • Код на продукта: гребенче за коса Blue Bird of Paradise by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 54.00лв


Възможни варианти


Тагове: гребен- аксесоар за коса в кралско синьо, гребен за булка в кралско синьо, абитуриентски бижута с пера, прическа абитуриентка, гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с пера, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!