• Дизайнерска кристална Корона в червено модел Absolute Red Rose by Rosie

Официална червена кристална тиара за сватба и бал от колекцията на Atelier Roses and Crystals

Красива дизайнерска кристална тиара за традиционна сватба или абитуриентски бал с кристали Сваровски и инкрустирани кристали. Уникален модел от колекцията на Atelier Roses and Crystals.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Дизайнерска кристална Корона в червено модел Absolute Red Rose by Rosie

  • Код на продукта: тиара за коса Absolute Red Rose by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 68.00лв


Възможни варианти


Тагове: корони за глава, корони за коса, корони за прически, корона за прически, корони за коса цени, корона за коса, корона за коса цени, корона за глава, корона за глава цена, тиара за коса, тиара за коса Online, тиари за коса, луксозни аксесоари за коса, ръчно изработени аксесоари за коса, аксесоари за коса, аксесоари за коса онлайн, тиари за бал, тиара за бал, абитуриентски аксесоари за коса, аксесоари за коса за бал, корона за бал, корона за абитуриентски бал, корона за абитуриентка, тиара за булка, булчински тиари, сватбена тиара, сватбени тиари, сватбени корони, булчински корони, корони за булка, корона за булка, корона за сватба, сватбена тиара за коса, тиари за сватба, тиара за сватба, аксесоари за коса сватба, аксесоари за коса за сватба, аксесоари за коса за булка, корона за коса в червено, червена корона за коса,

Created by Rosie Concept Web Design 2018 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!